Fortis LEO Klub, kik is ők? :)

A Fortis LEO Club a magyarországi klubok legfiatalabbikja, nem csak a klubunk, hanem mi magunk is a legfiatalabbak közé tartozunk. Fiatalkorunk ellenére fontosnak tartjuk a közösségünk segítését, és ezért teszünk is rendszeresen.

Megalakulásunk óta sok téren próbáltuk ki magunkat, például sokat segédkeztünk az Újlaki Általános Iskolában, ahol gyerekekkel tanultunk együtt, de jártunk a Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI és Kollégiumban is és még sok más helyen.

Az utóbbi időben sokat formálódtunk, és pár hete az avatónkat is megtarthattuk, ahol hivatalosan is a Lions International-höz és a LEO Club-okhoz csatlakozhattunk.

Ezúton is köszönjük a Mozaik Lions Klub támogatását.

Fortis avatás

Nagy terveink vannak a jövőnkre nézve. Jelenleg jótékonysági bált szervezünk, különböző programokon fogunk részt venni (például: Vivicittá), illetve tagtoborzásba kezdtünk, hiszen plusz kezek bármikor el kellenek.

Mindemellett mi kaptuk meg azt a csodás feladatot is, hogy az őszi Országos LEO Találkozót megszervezhetjük.

Persze ezen dolgok mellett is keresünk időt a csapatépítésre, mivel fontosnak tartjuk, hogy ne csak klubtársakként gondoljuk egymásra, hanem barátokként, testvérekként és így válhat a klubunk egy igazi kis családdá.

 

Szívesen látunk Téged is tagjaink között, írj csak a LEO szeretnék lenni fülön! 🙂